Чи стануть протести у РФ небезпечними для Путіна — прогноз експерта
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи стануть протести у РФ небезпечними для Путіна — прогноз експерта

Чи стануть протести у РФ небезпечними для Путіна — прогноз експерта
Джерело:  online.ua

Після оголошення диктатором Володимиром Путіним мобілізації у Росії невелика кількість громадян РФ вийшли на протести. Колишній співробітник СБУ, експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак вважає, що очільник Кремля вже готується до того, щоб посилити репресії у країні.

Джерело: "24 Канал"

Путін уже зрозумів, що його рішення спровокувало невдоволення громадян РФ

Іван Ступак звернув увагу на те, що диктатор має намрі збільшити фінансування правоохоронних органів в півтора раза у 2023 році.

Путін розуміє: щоб всидіти на своєму стільці, треба максимально обкласти його фундаментом. От він і "обкладається", сподіваючись на лояльність силовиків, – пояснює експерт.

На переконання Івана Ступака, протести проти мобілізації, які почалися у рф, поки не можуть перерости у щось більше. Проте за певних умов ситуація може змінитися.

Можливо, росіяни щось зрозуміють, коли приїдуть перші труни з України з тілами мобілізованих. А зараз чоловіків, як баранів, ведуть в автобуси і готуватимуть до відправлення в Україну. А вони усе це якось дивно сприймають. Таке враження, що росіяни їдуть не на війну, а на відпочинок у чоловічій компанії, – поділився своїм враженням експерт.

Окрім того, все-таки колись настане момент, коли мобілізовані зрозуміють, куди вони потрапили.

Тільки тоді, коли в них почне прилітати, настане "протверезіння". Росіяни зрозуміють, що це не іграшки, – наголосив Ступак.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?