Чекайте. Лукашенко назвав умову застосування Путіним ядерної зброї
Категорія
Політика
Дата публікації

Чекайте. Лукашенко назвав умову застосування Путіним ядерної зброї

Чекайте. Лукашенко назвав умову застосування Путіним ядерної зброї
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко почав залякувати міжнародну спільноту тим, що очільник Кремля Володимир Путін, мовляв, "натисне на кнопку", якщо його заженуть у глухий кут.

Джерело: росЗМІ

Лукашенко заявив, коли Путін може використати ядерну зброю

Ми теж не хочемо. Ми теж боїмося. Ми жити хочемо. Це може призвести, як фахівці кажуть, до всесвітньої катастрофи: куля може з орбіти зійти, якщо вся ця зброя вибухне.... Зброя ядерна для того й існує. Натиснуть чи не натиснуть (у Росії - ред.)? Натиснуть, але в одному випадку: якщо ви робитимете небезпечні рухи, тобто якщо вторгнетеся на територію РФ, і це загрожуватиме існуванню Росії; якщо ви Путіна поставите до стінки або в кут заженете, і іншого виходу не буде (з кута тільки вперед можна вийти), ось тоді – чекайте, - заявив нелегітимний президент Білорусі.

Ба більше, поплічник Путіна почав стверджувати, що "має інформацію, від якої всі там вибухнуть".

Він заявив, що в Україні абсолютна більшість людей хочуть припинити війну, зокрема військові.

Олександр Лукашенко вкотре цинічно закликав припинити війну, а потім розбиратися, хто винний, додавши, що "розбирання" в такому випадку будуть не на користь офіційного Києва.

Опозиціонер запропонував швидкий спосіб знищення режиму Путіна

На переконання заступника глави Об’єднаного перехідного кабінету Білорусі та керівник Народного антикризового управління Павла Латушка, знищити режим очільника Кремля Володимира Путіна можна за допомогою ослаблення Білорусі та команди білоруського диктатора Олександра Лукашенка.

Найпотужніші санкції, які можуть бути запроваджені щодо Росії, — це ліквідація режиму Лукашенка. Тому що проблеми з Лукашенком у Білорусі — це тригер проблем для Росії, - наголосив опозиціонер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?