Чи вистачить Україні газу до кінця холодів: в Нафтогазі дали відповідь
Категорія
Економіка
Дата публікації

Чи вистачить Україні газу до кінця холодів: в Нафтогазі дали відповідь

Чи вистачить Україні газу до кінця холодів: в Нафтогазі дали відповідь
Джерело:  online.ua

Незважаючи на підвищення використання газу з підземних сховищ, яке було викликано різким похолоданням на території України, газу вистачить до кінця опалювального сезону.

Про це розповіли в прес-службі Нафтогазу, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Морози змусили владу збільшити відбір газу зі сховищ

У Нафтогазі підкреслили, що на даний момент в підземних сховищах України міститься близько 10,4 мільярдів кубічних метрів блакитного палива. Також в газопостачальній компанії помітили, що до календарної весни залишилося всього кілька днів.

"Це на 2 мільярди кубометрів більше, ніж на цю дату торік. Сподіваємося, березень буде більш погодно-привітним. У будь-якому випадку, запасів газу вистачить до кінця опалювального періоду", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Кабінеті міністрів України розповіли, чи будуть підвищені ціни на газ для населення в поточному опалювальному сезоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?