Чи вплине воєнний стан на виплату пенсій, зарплат і соцдопомоги - пояснення Кабміну
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи вплине воєнний стан на виплату пенсій, зарплат і соцдопомоги - пояснення Кабміну

Чи вплине воєнний стан на виплату пенсій, зарплат і соцдопомоги - пояснення Кабміну
Джерело:  online.ua

Можливе введення в України воєнного стану не вплине на виплату пенсій, заробітних плат та соціальних платежів. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр-міністр соціальної політики Павло Розенко, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook чиновника.

Він підкреслив, що на даний момент є багато спекуляцій щодо впливу можливого запровадження воєнного стану на систему соціальних виплат у державі.

"Зважаючи на стабільну і прогнозовану фінансово-економічну ситуацію в країні, всі соціальні платежі, допомоги, пенсії, зарплати та інші виплати будуть здійснюватися вчасно, у повному обсязі і без жодних обмежень", - заявив Розенко.

За його словами, що уряд не допустить жодних збоїв в системі соціальних виплат українцям.

"Прошу зупинитися усіх "всьопропальщиків" у поширенні зради, дезінформації та кремлівських фейків", - пише міністр.

Варто зазначити, що введення воєнного стану у відповідь на російську агресію в Азовському морі не означає скасування президентських і парламентських виборів, які мають відбутися в 2019 році. Ситуацію, що склалася, також прокоментував радник президента України Юрій Бірюков, нагадавши, що правовий режим воєнного стану передбачає 24 пункти різних обмежень.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що воєнний стан може бути скасовано у будь-який час.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?