Чи збирається Путін захоплювати Україну: розкриті дані розвідки
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи збирається Путін захоплювати Україну: розкриті дані розвідки

Чи збирається Путін захоплювати Україну: розкриті дані розвідки
Джерело:  ТСН

Згідно з розвідувальною інформацією,  президент Росії Володимир Путін  не планує подальше силове захоплення нових територій в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
"У нас є розвідувальна інформація, яка підтверджує, що на сьогоднішній момент у Володимира Путіна немає плану подальшого силового захоплення території України. Йому цього робити не потрібно, тому що захоплення додаткової території несе витрати на її оборону, утримання і так далі", - сказав в ефірі ток-шоу "Право на владу" на 1 + 1 народний депутат і радник глави МВС Антон Геращенко.
Він вважає, що у Путіна інша тактика по дестабілізації ситуації в Україні.
"Україну розвалюють зсередини через фінансування різного роду інформаційних вкидань, через створення атмосфери істерії, через створення невіри в те, що Україна може стати повноцінною державою, членом ЄС", - зазначив політик.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент Франції  Франсуа Олланд попередив Путіна - якщо він продовжить агресивну політику проти України, Україна стане членом НАТО і отримає зброю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?