Чи зможе світ покарати адвокатуру режиму путіна — Свідомі про несвідоме
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи зможе світ покарати адвокатуру режиму путіна — Свідомі про несвідоме

Чи зможе світ покарати адвокатуру режиму путіна — Свідомі про несвідоме
Джерело:  online.ua

Чи вдасться міжнародній спільноті притягнути до відповідальності кожного, хто підтримував режим путіна та виправдовував його злочини проти України обговорили у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач. 

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Яка доля чекає "адвокатів диявола" у російсько-українській війні

За словами доктора психології Василя Мосійчука, наразі демократичний світ зосередився на тому, щоб допомогти Україні виграти війну й вигнати російських загарбників з усіх окупованих територій.

Хоча це й головна тема міжнародного порядку денного, однак також іноземні лідери не забувають про те, що незабаром настане день суду над очільником кремля та його поплічниками.

Але чи не забуде світ про людей, які усіляко підтримували режим російського диктатора й виправдовували геноцид українського народу? Що буде з ними?

Захід не пробачить поплічникам путіна та його адвокатурі

На переконання академіка Української академії наук Віталія Луньова, Європа, США та країни Заходу подбають про те, щоб усі винні у цій війні були покарані.

Іншого варіанту розвитку подій бути не може, адже міжнародні лідери добре вивчили уроки історії.

Ідея Європи та Америки полягає в тому, що вони після Другої світової війни домовилися про всі основні правила гри, про те, що є злом, а що є добром, правильним та неправильним. Вони розраховували на те, що так і буде завжди, що більше ніхто не захоче "гратися" у війну великого масштабу. Тому закони, які були ухвалені після ДСВ, вони фактично стануть вироком тим, хто заграється, хто не награвся у гру "адвоката диявола". Тому проти них, навіть попри те, що вони є частково європейцями та американцями, ці правили все одно будуть застосовані, — наголошує академік Української академії наук.

Віталій Луньов припускає, що через історичну необізнаність поплічники путіна просто навіть не здогадуються про те, що їх насправді чекає.

Вони не знають, що задекларовані міжнародною спільнотою цінності, правила та нормативи досі діють, їх ніхто не скасовував.

Вони, безсумнівно, будуть виконаними, — переконаний академік Української академії наук Віталій Луньов.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?