Чим Путін відповість на компромат: в Росії дали прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Чим Путін відповість на компромат: в Росії дали прогноз

Чим Путін відповість на компромат: в Росії дали прогноз
Джерело:  online.ua

Захід все більше скорочує обсяги офшорного бізнесу, але  президент РФ Володимир Путін  сприймає цей процес як боротьбу проти нього особисто.


Таку думку висловив російський соціолог Ігор Ейдман в інтерв'ю ONLINE.UA.


«Думаю, що йде об'єктивний процес, який почався за часів WikiLeaks. Світова спільнота в усіх країнах обурена корумпованістю еліт. Йдеться і про Україну. Офшорний бізнес викликає дуже багато нарікань на Заході, тому він поступово стискається», - підкреслив експерт.


Також він додав, що «колишнього раю для капіталу вже немає, далі умови будуть ставати ще жорсткіше, це об'єктивний і глобальний процес».


«Однак Путін сприймає цей процес як боротьбу проти нього особисто, а не проти старої і непрозорої політико-економічної моделі», - переконаний соціолог.


На його думку, Кремль буде переконувати всіх у тому, «що це провокації проти Путіна, посилювати конфронтацію з зовнішнім світом і, таким чином, спонукати людей згуртуватися навколо президента. Це вже робиться».


Читайте на ONLINE.UA  повний текст інтерв'ю Ігоря Ейдман - Путін ховає дочок і коханок, щоб харизма не стемніла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?