Чим росіяни краще ІДІЛ? Путінський журналіст викликав гнів постом про Пальміру
Категорія
Світ
Дата публікації

Чим росіяни краще ІДІЛ? Путінський журналіст викликав гнів постом про Пальміру

Чим росіяни краще ІДІЛ? Путінський журналіст викликав гнів постом про Пальміру
Джерело:  online.ua

Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, що традиційно висвітлює події, пов'язані з президентом Росії Володимиром Путіним, прокоментував  відновлення боїв в сирійській Пальмірі, чим викликав критику в соцмережах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста.


"А ось люди, які зловтішаються з приводу нових боїв в Пальмірі, вони розуміють, що топлять за ІДІЛ?", - запитав Дмитро Смирнов.


Читайте також: В Росії визнали проблеми з ІДІЛом і найважливішим містом в Сирії



Inna Kostenko: "А що "розуміють" люди, які відкрито ведуть війну на території мусульманської держави?! Другий Афганістан..."


4wel: "Чим ІДІЛ гірше росіян? Ви теж давні храми підривали, стратили священиків".


YuK: "А які там бої? Її просто ганебно здали, та й ворог мого ворога, це тимчасовий союзник".


Ed Eismontas: "Взагалі-то ІДІЛ вже повністю контролює Пальміру. Це вам не дітей з жінками в Алеппо бомбити, називаючи всіх терористами".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський блогер  Анатолій Несміян висловив в мережі думку, що на прикладі сирійської Пальміри можна побачити безглуздість всієї нинішньої стратегії Сирії і РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?