Чиновник Путіна оскандалився заявами в дусі Третього Рейху
Категорія
Світ
Дата публікації

Чиновник Путіна оскандалився заявами в дусі Третього Рейху

Чиновник Путіна оскандалився заявами в дусі Третього Рейху
Джерело:  Слідком РФ

Офіційний представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін в своїй статті для «Вечірнього Челябінська» "Доля Росії або Таємний Тисячолітній План" оскандалився заявами в дусі Третього Рейха.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Слідкому РФ.
Зокрема, Маркін заявив, що на його думку, тільки «культурно недорозвинені люди, як київські скакальці або їх "брати по розуму", можуть вважати, що у всьому завжди винен Путін або його "хитрий план"».
Про вихід своєї статті Маркін повідомив в Twitter:



Користувачі в коментарях негативно відгукнулися на статтю російського чиновника.




Варто відзначити, що статтю Маркіна спочатку опублікували в "Вечірньому Челябінську", але пізніше вона була видалена. Публікація вийшла в блозі на сайті Слідчого комітету.
Заяви російського чиновника про "тисячолітній план Росії" схожі на план Тисячолітнього Рейху (Третій рейх нерідко називали «Тисячолітнім рейхом». Ця назва увійшла у вжиток після виступу Гітлера на партійному з'їзді в Нюрнберзі у вересні 1934 року).
Раніше  російський економіст Михайло Делягін заявив, що у всіх бідах росіян, виявляється, винні ліберали, які блокують реакцію уряду РФ на методи холодної війни, що її веде Захід на повне знищення Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?