Чиновник, якого осадив Порошенко, розповів про продовження історії
Категорія
Політика
Дата публікації

Чиновник, якого осадив Порошенко, розповів про продовження історії

Чиновник, якого осадив Порошенко, розповів про продовження історії
Джерело:  online.ua

Глава Ширяївської районної держадміністрації Тарас Бойко, який  12 січня в Одесі перервав виступ президента України Петра Порошенка, заявив, що глава держави зрештою все-таки вислухав його.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook чиновника.
"Чи стало мені погано, коли я підняв руку? Я пам'ятаю день 10 вересня 2015 року, коли всі ми, глави адміністрацій Одеської області разом з Міхеїлом Саакашвілі, були на прийомі в Адміністрації президента і уважно слухали кожне слово Петра Порошенка про закон і порядок в державі, про добробут для простих людей. Тому у відповідь на питання: "Стало погано?", - я відповім: "Так", - це можна назвати саме такими словами. Адже, віддавши півтора року свого життя державній службі, отримуючи перші півроку зарплату в 3000 гривень, але не дивлячись на це, залишивши все заради праці для нашої держави, слухати один за одним звинувачення президента Петра Порошенка, сформовані на спотвореній інформації, яку подають йому ті, хто стоїть на чолі всієї корупції і організованої злочинності в країні, на адресу і екс-голови ОДА Міхеїла Саакашвілі, і моїх колег-голів РДА, які з жовтня 2015 відповідально і чесно виконують свої обов'язки, було надзвичайно важко", - написав він.
"І останньою краплею були слова президента про гідних людей, обраних на виборах в ОТГ, зокрема в Одеській області. Після почутого на нараді для мене те, що Петру Порошенку надають викривлену інформацію - достовірний факт. Саме тому я підняв руку, тому що нарада закінчилося б, і все увійшло в свої рамки", - додав Бойко.
Разом з тим він зазначив, що спілкувався з президентом шанобливо.
"ЗМІ пишуть про чиновника і грубу форму спілкування. Я не чиновник і ніколи себе ним не вважав. Я - держслужбовець, який давав клятву українському народові відстоювати його інтереси, і буду це робити будь-якими законними методами", - написав держслужбовець.
Також він підкреслив, що йому все-таки вдалося поговорити з президентом.
"Всім "доброзичливцям"- спілкування з президентом не смертельне і навіть потрібне. І я радий, що зміг хоча б так донести свою позицію і озвучити проблеми Ширяївського району безпосередньо президенту. Саме на розмові після наради я повідомив все в деталях про те, як подають під соусом перемоги бомбу уповільненої дії, чому правоохоронці нічого не зробили і хто за цим стоїть, в тому числі і з оточення президента. Комусь може мій вчинок не подобатися, але мені особисто президент України Петро Порошенко пообіцяв розібратися у всіх озвучених питаннях і дав відповідні доручення. У понеділок повинен зустрітися з цього питання з новим головою ОДА Максимом Степановим", - резюмував Бойко.
Як повідомляв ONLINE.UA, 12 січня Порошенко представив нового керівника Одеської ОДА, яку раніше очолював Міхеїл Саакашвілі, - Максима Степанова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?