Член української групи в Мінську заявив про вихід із переговорів
Категорія
Політика
Дата публікації

Член української групи в Мінську заявив про вихід із переговорів

Член української групи в Мінську заявив про вихід із переговорів

Представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи по Донбасу Роман Безсмертний, який вів переговори про умови проведення виборів на Донбасі, оголосив про вихід з Мінського процесу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Європейській правді.
"Я вирішив для себе і поінформував всіх причетних - від тих, хто бере участь в технологічному забезпеченні процесу, і до президента, - що завершую цей етап у своєму житті. Я виходжу з Мінського процесу і не братиму надалі участі у волонтерстві на цій дипломатичній ниві", - заявив Безсмертний.
Також Роман Безсмертний розповів про свою надію на те, що в подальшому замість нього представляти Україну буде Ольга Айвазовська, яка раніше увійшла в політичну підгрупу.
"Сподіваюся, що ця робота ляже на Айвазовську. Не я приймаю це рішення, але вона підготовлена ​​в питаннях виборчого процесу, а зараз знайомиться з проблематикою перехідної юстиції або амністії, з питаннями інших політичних складових, які обговорюються в Мінському процесі", - пояснив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, Роман Безсмертний пояснював, чому проведення виборів на тимчасово окупованих територіях Донбасу є неможливим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?