Чого чекати від Путіна в 2019 році - прогноз експерта
Категорія
Політика
Дата публікації

Чого чекати від Путіна в 2019 році - прогноз експерта

Чого чекати від Путіна в 2019 році - прогноз експерта
Джерело:  apostrophe.ua

У поточному році влада Росії продовжить чинити тиск на Україну. Вона з'їдатиме нашу державу шматками та у такий спосіб виконає свої поставлені завдання. Такий невтішний прогноз зробив військовий експерт Олексій Арестович, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Апостроф".

На його думку, влітку Росії щось клацнуло і це означало остаточну перемогу дурості. Росіяни 5, 10 або навіть 17 років займалися тим, що дурили себе. Зрештою це їм вдалося.

"Потрібно очікувати тиску. Росія буде продовжувати їсти нас шматками. Вона виконуватиме свої завдання. У Росії такі ж кадрові проблеми як і у нас, тільки їх дурість видно ще більше. Нашу дурість видно, адже ми не можемо, а їхню видно, бо, коли вони можуть, то вони роблять таке, що розуму не зрозуміло", – сказав експерт. 

Окрім того, Арестович навів приклад інциденту з українськими кораблями в Азовському морі, уточнивши, що навіть одіозний колишній ватажок проросійських бойовиків Донеччини Ігор Гіркін (Стрєлков) в той же день відзвітував в соцмережі, що "РФ це дорого обійдеться".

"Ось це і є якість прийняття рішень в Росії. Однак це не означає, що вони будуть програвати постійно. Москва намагатиметься з'їсти Україну, роблячи це нерозумно, однак, крові й проблем в українців від цього менше не стане", – наголосив Арестович.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Путін розповів, що його кум, лідер проросійської організації "Український вибір — право народу" Віктор Медведчук літав у Росію, щоб домовиться про звільнення 24 українських моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?