Чого українцям чекати від нового прем'єр-міністра Гончарука - прогноз політолога
Категорія
Політика
Дата публікації

Чого українцям чекати від нового прем'єр-міністра Гончарука - прогноз політолога

Чого українцям чекати від нового прем'єр-міністра Гончарука - прогноз політолога
Джерело:  24 канал

Політолог та заступник голови Українського інституту аналізу і менеджменту політики Владислав Дзівідзінський вважає, що новий очільник Кабміну Олексій Гончарук є креатурою президента Зеленського. За словами експерта, головне, наскільки він є хорошим виконавцем, і яку концепцію втілюватиме.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Гончарук, а також генпрокурор Руслан Рябошапка і голова СБУ Іван Баканов працюватимуть винятково у фарватері програми президента. Політичного і особистісного конфлікту між ними і президентом не буде. Відповідно не буде політичної кризи. Концепція уряду – найбільша інтрига. Хочеться почути план розвитку на початку діяльності Кабміну", - каже експерт.

Він також нагадав, що прізвища майбутніх прем’єра, генпрокурора і голови СБУ з’явилися в ЗМІ фактично одразу з початком дискусії навколо цих призначень.

"Олексій Гончарук – людина нового світогляду, бачень, освічена в багатьох галузях. Людина не з системи. Тобто підхід до роботи буде свіжий. І на це сподівання. Вочевидь, новий прем’єр зможе змінити усталену практику – корупційних схем, відкатів тощо. Хоча є ризики. Тому що важко прорахувати наслідки. Але зміни будуть", - прогнозує політолог.

Як повідомляв ONLINE.UA, 29 серпня новий парламент призначив заступника голови Офісу президента Руслана Рябошапку генеральним прокурором. Цю кандидатуру президента України підтримали 312 народних депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?