Чоловік Руслани заявив про провокації Росії на Євробаченні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Чоловік Руслани заявив про провокації Росії на Євробаченні

Чоловік Руслани заявив про провокації Росії на Євробаченні
Джерело:  online.ua

Музичний продюсер і голова українського національного журі  міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2016  Олександр Ксенофонтов заявив про провокації з боку Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook продюсера.


З огляду на зміни правил Євробачення, імена та контакти представників і членів журі від країн-учасників містяться в офіційній інформації на сайті Європейської мовної спілки. "І те, що колись було секретом за п'ятьма замками, тепер відомо кожному, хто цікавиться конкурсом. З одного боку - прозорість, з іншого - можливість тиску, прямих контактів і спроб домовленостей з журі голосуючих країн. Яке "роздолля" для наших північних сусідів і їх інформаційних "роботяг", - написав Ксенофонтов.


Продюсер розповів, що йому нібито подзвонив видатний український політик, якого він поважає, і спробував домовитися про "солідарне голосування" з журі трьох країн, які нібито дадуть Україні високі бали.


"Номер що дзвонив був дивний +1 (411) 74. Я зрозумів, що працює "профі". Він почав робити дивні пропозиції про "правильноме" голосування у відповідь на таке ж з боку "країн-друзів". Про всяк випадок я записав, що і від кого він пропонував. Але так як я не міг ідентифікувати номера абонента, я попросив зв'язатися з так званим "захищеним" каналам - Viber або Facetime. Зрозуміло, що контактів я не отримав. У відповідь він намагався дати мені міські телефони приймальні. Я попросив номер мобільного телефону і отримав номер, який не відповідає. (+380934917728) На цьому моє дослідження закінчилося", - розповів Олександр Ксенофонтов.


За словами голови українського журі Євробачення 2016, лексика, яка телефонувала зашкалювала словами, які майже не вживаються в Україні, зате часто звучать в Росії: "мій ад'ютант", "дружні держави", "допомогти друзям" з дуже характерним акцентом. "Тричі я повторював, що я б не обговорював "такі питання по телефону" і просив дати якісь ідентифіковані контакти. На жаль, пранкер зрозумів, що історія "не прокотила" і, вибачившись, швидко закінчив розмову", - додав він.


"Думаю, що когось їм "розвести" вдасться, і це дуже сумно. Тому що послати на три букви "знаменитість" не кожен собі дозволить в силу виховання або поваги до імені. Але найгірше - нас знову тестують мірками "русскаго міра", що ми всі однакові. Але це не так. Колеги, будьте уважні, інформаційної безпеки з такими сусідами нам ніхто гарантувати не зможе!", - додав Ксенофонтов.


"На жаль, під час Майдану я проходила через подібну ситуацію. Методи Кремля не змінилися", - прокоментувала інцидент дружина Ксенофонтова, співачка Руслана, в блозі на  Українській правді.


Як повідомляв ONLINE.UA,  через скандал на Євробаченні 2016 Росію можуть виключити з конкурсу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?