Чоловік Собчак таємно забрав її з пологового будинку: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Чоловік Собчак таємно забрав її з пологового будинку: опубліковані фото

Чоловік Собчак таємно забрав її з пологового будинку: опубліковані фото
Джерело:  L!fe #шоу

Відома російська телеведуча Ксенія Собчак, яка 18 листопада народила первістка, непомітно покинула стіни пологового будинку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
Чоловік Ксенії актор Максим Віторган забрав молоду маму і новонародженого сина додому.
Читайте також: Собчак, яка народила, запропонували крупно заробити на імені сина
Відзначимо, що пара відмовилася від традиційної виписки з квітами і кульками, вони вважали за краще непомітно покинути стіни клінічного госпіталю "Лапіно". Для цього Максим і Ксенія обрали тихий недільний день.


Разом із Максимом приїхала на виписку і мама Ксенії - Людмила Нарусова.


Про те, як назвали малюка, батьки поки не повідомляють. Тільки відомо, що син Ксенії і Максима народився зростом 52 сантиметри і вагою три з половиною кілограми.
До слова, Ксенія Собчак та Максим Віторган одружилися в 2013 році. Для 35-річної телеведучої це перша дитина, а 44-річний Віторган став батьком втретє.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ксенія Собчак опублікувала фото свого чоловіка Максима Віторгана в халаті і медичній масці.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?