Чоловік у Львові кинув дві гранати у поліцейських — йому загрожує довічне
Категорія
Україна
Дата публікації

Чоловік у Львові кинув дві гранати у поліцейських — йому загрожує довічне

Чоловік у Львові кинув дві гранати у поліцейських — йому загрожує довічне
Джерело:  online.ua

4 вересня у Львові чоловік кинув дві гранати у патрульних поліцейських та у салон службового автомобіля. Внаслідок вибуху гранат ніхто не постраждав. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі за замах на вбивство працівників поліції під час виконання службових обов’язків.

Джерело: Поліція Львівської області

 Чоловік кинув гранатою у поліцейських

Сьогодні, 4 вересня, близько 14.00, по поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Білогорській у Львові невідомий чоловік поводиться агресивно, чіпляється до перехожих, погрожує їм гранатою.

Зазначається, що патрульні поліцейські прибули на місце виклику, де виявили чоловіка, який поводився неадекватно, погрожував застосувати зброю, на зауваження правоохоронців не реагував.

Натомість, зловмисник кинув одну гранату у бік правоохоронців, а другу – у салон службового автомобіля, після чого сховався у будинок.

Внаслідок вибуху гранат ніхто не постраждав.

На місце негайно прибула слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2, а також спеціалісти-вибухотехніки поліції Львівщини. Правоохоронці встановили особу зловмисника, а також його брата, який переховувався у будинку.

Повідомляється, що на місці події працюють слідчі, вирішується питання про затримання братів.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст.348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?