Чоловік української співачки зворушив новиною про народження дочки: з'явилося фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Чоловік української співачки зворушив новиною про народження дочки: з'явилося фото

Чоловік української співачки зворушив новиною про народження дочки: з'явилося фото
Джерело:  Instagram

Українська  співачка і актриса Галина Безрук  вперше стала мамою. Зірка серіалів "Слуга народу" і "Останній москаль" народила дочку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram чоловіка співачки.
Радісною новиною поділився чоловік Галини - російський актор Артем Алексєєв, опублікувавши в своєму мікроблозі відповідне фото.
Довгоочікувана подія в зірковій сім'ї відбулася у вівторок, 13 грудня.

Читайте також: Українська співачка розповіла, як два роки тому "випадково народила"


Новоспечений тато оприлюднив зворушливий знімок, на якому позує з маленькою донькою. Тепле фото супроводжував зворушливими словами.
"Сьогодні, 13.12.16, на світ з'явилося маленьке диво, Маленька людина, маленький ангел. Минуло кілька годин, а я тільки зараз прийшов в себе і в повній мірі, відчув і зрозумів що значить фраза: "радість, зі сльозами на очах". Синеньке пінгвіненя яке на твоїх руках рожевіє, з кожною хвилиною все ширше відкриває очі і вдивляється в обриси мого обличчя, в цей світ.. Ці хвилини не передати словами! все навколо завмирає, час зупиняється", - написав він.
"Моя улюблена Дівчинка, Дівчина, Жінка @ galina.bezruk сьогодні ти зробила подвиг! Народити самый таке велике слоненя! САМОТУЖКИ! І без травм! Не перестаю захоплюватися твоєю душевною і фізичною силою! Тепер ти не тільки улюблена Актриса, Співачка, Дружина, МАМА.... ти мій герой!))) люблю", - додав щасливий чоловік і тато.
"І..Ах так, у мене дочка ... У НАС ДООООЧЬ !!!!! Я Тато", - підсумував актор.


Нагадаємо, пара познайомилася на знімальному майданчику стрічки "Поки станиця спить" в 2014 році. І з того часу не розлучалася. А  11 серпня 2016 року закохані зіграли весілля.
Галина Безрук народилася в Краматорську. Вона відома за участь у другому сезоні проекту "Голос країни". Дівчина дійшла до фіналу в команді Олександра Пономарьова. Після вокального шоу вирішила зайнятися акторською кар'єрою. З минулого року вона є актрисою Московського театру мюзиклу. Найбільше глядачі полюбили Безрук в ролі Анни Михайлівни (кохана "народного президента" Володимира Зеленського) в "Слузі народу" і в образі вчительки Ксенії в серіалі "Останній москаль".
Також,  Галина Безрук представляла Україну на конкурсі "Нова хвиля 2016" в Сочі, де посіла друге місце.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Галина Безрук та Артем Алексєєв здійснили таїнство вінчання в окупованому РФ Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?