Чоловік, в якого стріляв нардеп Пашинський, розповів свою версію: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Чоловік, в якого стріляв нардеп Пашинський, розповів свою версію: опубліковано відео

Чоловік, в якого стріляв нардеп Пашинський, розповів свою версію: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Чоловік, який отримав кульове поранення в ногу після  пострілу народного депутата від "Народного фронту" Сергія Пашинського, заявив про те, що саме Пашинський був ініціатором конфлікту.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


Постраждалого звати В'ячеслав Хімікус, він назвався приватним підприємцем, жителем Васильківського району Київської області.


За його словами, він йшов 31 грудня близько 17:00 години з сусіднього села, куди ходив привітати з наступаючим новим роком маму.


В'ячеслав стверджує, що по дорозі додому відгукнувся на прохання незнайомого водія підштовхнути заглухлий автобус.


Після, за словами потерпілого, поруч раптово загальмував Mercedes, з якого вийшов Пашинський і став погрожувати зброєю.


Читайте також:  Інцидент зі стріляниною нардепа: Пашинський показав фото


"Зупиняється" Мерс ", опускається вікно: ви, виродки, хоч би лампи включили, що це таке? Кажу: чуєш, йди на ..., якщо є чоловіки - нехай вийдуть, поговоримо. І штовхаємо», - каже В'ячеслав.


«Стоїть цей з пістолетом: всім стояти, лежати! У мене в руці пляшка була - я його відразу і навернув. Я вже надивився на сході таких гусей ... Ось і все", - додав постраждалий.


За його словами, Пашинський дістав пістолет, коли йому ще ніхто не погрожував і не наближався до нього.


Також потерпілий стверджує, що депутат в повітря для попередження не стріляв, а відразу цілився на поразку.


"Щастя, що пляшка в руках була - *** л по голові. Стріляв сюди", - розповів В'ячеслав, показуючи собі на груди.


Доказом потерпілий вважає свої прострелені штани, на яких залишився слід від пороху.


"Там на штанях пороховий опік. Відстань була сантиметрів 15. Я вдарив його пляшкою по голові - якби я його не вдарив, куля була б тут", - додав В'ячеслав і знову показав себе на груди.


Нагадаємо, сам  Пашинський коментує інцидент так: "Я застосував цю зброю тільки після удару скляною пляшкою по голові, чому є підтвердження від незалежних свідків. Я зробив попереджувальний постріл вгору, а другий, вже після удару мене пляшкою, скоїв в ногу нападаючому".



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі підставили під сумнів факт того, що депутат від фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський, на якого ввечері 31 грудня було скоєно напад, вистрілив в нападника через загрозу свого життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?