Чоловік випив залпом літр пива і помер: чому це сталося
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Чоловік випив залпом літр пива і помер: чому це сталося

Чоловік випив залпом літр пива і помер: чому це сталося
Джерело:  online.ua

Несподівана трагедія, пов’язана зі споживанням популярного хмільного напою сталась у Таїланді. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання Daily Star, чоловік 25-35 років помер під час змагання зі швидкісного вживання пива.

Як стверджують очевидці, інцидент трапився 29 червня у барі курортного міста Ча-Ам, куди чоловік зайшов разом з колегами. Того вечора якраз проводився конкурс, за яким перемогу отримує той, хто швидше за інших вип’є литровий кухоль пива.

Перед початком змагання учасники підняли кухлі і проголосили тост. Після цього чоловік залпом випив літр пива і перевернув кухоль, доводячи журі, що він першим впорався із завданням. Через деякий час конкурсант впав на сцену обличчям вниз і незабаром помер.

Співробітник місцевого центру по контролю і профілактиці захворювань Сомсак Лайкобок заявив, що причиною смерті був не алкоголь, а інші фактори: наприклад, раптовий серцевий напад або алергічна реакція. Однак, якби у чоловіка була алергія на пиво, він би про це неодмінно знав, тому навряд чи брав участь у такому конкурсі.

Після смерті конкурсанта на пивному змаганні його тіло було направлене на судмедекспертизу.

Нагадаємо, що не так давно німецький офіціант встановив новий світовий рекорд, пронісши 29 кухлів з пивом на відстань в 40 метрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?