Чоловіки в сукнях зібралися підкорити Євробачення-2017: опубліковано фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Чоловіки в сукнях зібралися підкорити Євробачення-2017: опубліковано фото і відео

Чоловіки в сукнях зібралися підкорити Євробачення-2017: опубліковано фото і відео
Джерело:  L!fe #шоу

Нестандартний шведський колектив Dismissed може виступити на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017 року з піснею про ЛГБТ-спільноти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
На національному відборі в Швеції з'явився неординарний рок-колектив.
Надихнувшись прикладом бородатої жінки Кончити Вурст, яка завоювала перемогу в конкурсі в 2014 році, хлопці пішли торованим шляхом. Глем-рокери з'явилися на сцені при макіяжі, в жіночих сукнях, міні-спідницях і на підборах.


Читайте також: Б ілорусь насмішила соцмережі відбором на Євробачення в Україні: з'явилося відео
Група написала композицію, що оспівує права геїв, лесбіянок, бісексуалів і трансгендерів, і з нею планують поїхати на Євробачення до Києва.


Як повідомляв ONLINE.UA, переможниця міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2004 українська співачка Руслана Лижичко і Кончіта Вурст стали спеціальними гостями німецького національного відбору на конкурс, який в цьому році відбудеться в Києві.
Нагадаємо, в Україні проходить національний відбір на Євробачення-2017. У першому півфіналі, який відбувся 4 лютого, перше місце, що дає право на прохід в фінал, зайняли Сальто Назад" і TAYANNA. Другий півфінал українського національного відбору відбудеться в суботу, 11 лютого.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?