Чоловіки зізналися, що може змусити їх одружитися
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Чоловіки зізналися, що може змусити їх одружитися

Чоловіки зізналися, що може змусити їх одружитися
Джерело:  soulpost.ru

Жінки, які мріють про обручку і білу сукню, читають багато журналів, користуються порадами бабусь і навіть будують підступні плани, але на чоловіків це не діє. А про те, що діє, розповіли самі чоловіки.

ONLINE.UA пропонує вам скористатися підказками, зібраними Soulpost.

Якою ж має бути жінка, щоб із нею хотіли одружитися? Ось що говорять чоловіки:

1. Вона повинна приймати мої слабкості.

«Я зрозумів, що хочу одружитися на своїй дівчині, коли вона знаходила час, щоб вислухати мене, особисті мої моменти, і при цьому давала мені відчуття безпеки поруч з нею. Я міг довірити їй всі свої емоції. Це дорого вартує!»

2. Вона повинна бути моєю головною підтримкою.

«Хочу одружитися з дівчиною, яка буде ставити наші відносини в пріоритет і буде моєю головною підтримкою».

3. Ця жінка робить мене по-справжньому щасливим, й інші це бачать.

«У випадку з моєю дівчиною, моя сім'я і друзі кажуть мені, що я виглядаю набагато щасливішим. Не те щоб я не був таким раніше, але в цих відносинах є щось таке, що видно тим, хто мене знає. Вона робить мене щасливим».

4. Вона повинна бути ідеальною дружиною і матір'ю.

«Поруч з нею я розумію, що вона хоче мати дітей і що вона буде хорошою мамою».

5. Вона не повинна ніколи здаватися в наших відносинах.

«Більшість жінок хочуть бути з чоловіком, який вже відбувся і фінансово стабільний. Я хочу одружитися із сильною жінкою, яка буде частиною моєї боротьби, не буде опускати руки в наших відносинах, і буде частиною мого життя і погані часи».

6. Вона повинна бути добре вихованою.

«Виховання - дуже важливо. Те, як її виховували, безпосередньо впливає на те, як вона буде вести себе в стосунках і в нашій сім'ї».

7. Вона повинна займатися спортом.

«Жінка повинна бути в хорошій формі і з хорошим здоров'ям, щоб вона могла народити мені здорових дітей. Якщо я зрозумію, що хочу від цієї жінки дитину, я одружуся з нею».

8. Вона повинна готувати так добре - як моя мама.

«Це повинна бути та, з ким я можу уявити себе щасливим на пенсії, коли ми будемо сивими і старими, з кисневими масками. Плюсом буде, якщо вона зможе так само смачно готувати, як моя мама».

9. У нас з нею повинен бути духовний зв'язок.

«Важко описати, але це той, хто повністю розуміє мене, зв'язок без слів. Ось обіймаєш людину - і відчуваєш, як з'єднуються ваші душі».

10. Вона повинна підтримувати мої цілі та амбіції.

«Я б одружився з дівчиною, схожою на мене і яка підтримуватиме мене, навіть якщо у нас різні цілі. Зрештою, знати, що ми є одне в одного - це найважливіше».

11. Вона знає мене краще, ніж я знаю себе.

«Коли ми знаємо людину краще, ніж себе, тоді її щастя стає важливішим для нас. І якщо таке ставлення з двох сторін, то це справжнє щастя».

12. Вона - та, з ким я хочу прокидатися вранці.

«Коли я прокинуся поруч з дівчиною і зрозумію, що хочу так починати кожен день з нею, тоді я одружуся».

Раніше ONLINE.UA писав, що в Естонії жінка вийшла заміж за себе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?