Чоловіків із "Придністров'я" агітують підписувати контракт армією РФ — розвідка
Категорія
Світ
Дата публікації

Чоловіків із "Придністров'я" агітують підписувати контракт армією РФ — розвідка

Чоловіків із "Придністров'я" агітують підписувати контракт армією РФ — розвідка
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє, що в так званій «ПМР» чоловіків агітують підписувати контракт із ЗС РФ.

Джерело: ГУР

Армія РФ шукає добровольців в окупованій Молдові

На території так званої «придністровської молдавської республіки» проводиться широка агітація щодо вступу на військову службу за контрактом до лав ЗС РФ.

Оголошення про набір публікуються в усіх ЗМІ, розповсюджуються через поштові скриньки та розміщені у місцях загального користування.

При зверненні до центрів зайнятості чоловіків, військову службу за контрактом пропонують у першу чергу.

На виробничих та сільськогосподарських підприємствах проводяться збори, на яких представники пунктів відбору працівників до проходження військової служби за контрактом агітують.

З цією ж метою чиниться неприхований тиск на військовослужбовців строкової служби.

Також тираспольський РВК розпочав призов на військову службу громадян, які закінчили військову кафедру ВНЗ та були зараховані у запас з присвоєнням офіцерського звання.

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Раніше Президент Володимир Зеленський, відповідаючи на питання про атаку з боку Придністров'я, сказав, що інформацію про загрози безпеці України з боку окупованої молдавської території Придністров'я поширює Росія, проте запевнив, що у разі їхньої реалізації Україна реагуватиме відповідно.

Президент Молдови Мая Санду підкреслила, що Молдова робить усе можливе, що не дати невизнаному Придністров’ю становити загрозу їй та Україні.

Військові повідомляють, що станом на 27 червня на кордоні з Придністров'ям зберігається стабільна ситуація, яка контролюється силами оборони України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?