Чому Луческу став тренером Динамо - Суркіс зважився на зізнання
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чому Луческу став тренером Динамо - Суркіс зважився на зізнання

Чому Луческу став тренером Динамо - Суркіс зважився на зізнання
Джерело:  NV

Мірча Луческу зі скандалом отримав посаду головного тренера ФК" Динамо". Президент команди Ігор Суркіс стверджує, що вибір ґрунтується виключно на якостях колишнього наставника "Шахтаря". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новое время".

За його словами, вибір пав на румунського тренера, бо той перш за все професіонал.

"Ось ці поділи, що він у клубі-конкуренті тренував, для нього не працюють. Я розмовляв з іноземними колегами, описував ситуацію, а вони мені кажуть: що тут такого? Карло Анчелотті тренував різні команди, протиборчі. Ось Альберто Дзаккероні тренує Інтер, потім тренує Мілан, потім йде до Ювентуса. Тобто я розглядав це питання з професійного погляду. А мене хочуть звинуватити, що я хотів насолити Шахтарю або що Луческу добре знає Шахтар", - пояснив Суркіс.

Він стверджує, що сам ознайомився з кількома версіями щодо призначення Луческу, однак жодна не відповідає дійсності. Також усім вже набридлі так звані "динамівські серця" - колишні гравці клубу, яких запрошують тренувати послідовників.

"І так уже склалося в історії київського Динамо, що дійсно, крім Валерія Газзаєва і Юрія Сьоміна, команду я нікому зовнішньому не довіряв. Кому я довіряв команду — це Анатолій Дем’яненко і Олексій Михайличенко, які виграли два чемпіонати. Той же [Сергій] Ребров вигравав чемпіонство і суперкубки. Я знаю, як вони люблять цю команду, як вони їй віддаються, які у них є знання. Валерій Васильович Лобановський мені свого часу прямо говорив: ці хлопці готові до того, щоб тренувати таку команду, як київське Динамо", - додав Суркіс.

Як повідомляв ONLINE.UA, київський футбольний клуб "Динамо" опинився на вістрі уваги медіа після призначення Мірча Луческу головним тренером. Зараз президент Ігор Суркіс говорить про готовність продати команду. Він наголосив, що не мав жодної подібної пропозиції від початку свого президентства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?