Чому насправді Путін не звернувся до росіян у річницю війни — пояснення ISW
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому насправді Путін не звернувся до росіян у річницю війни — пояснення ISW

Чому насправді Путін не звернувся до росіян у річницю війни — пояснення ISW
Джерело:  online.ua

На переконання американських аналітиків, російський диктатор Володимир Путін жодним чином не прокоментував річницю повномасштабної російсько-української війни через те, що його армії не вдалося досягти жодної зі своїх заявлених цілей.

Джерело:  ISW

ІSW пояснив відсутність звернення Путіна до росіян 24 лютого

Очільник Кремля Володимир Путін та його команда змушені були утриматися від заяв у річницю війни, адже РФ  не змогла досягти жодної зі своїх заявлених цілей і не мала значних територіальних здобутків з липня 2022 року.

Іноземні аналітики звертають увагу на те, що диктатор неодноразово виступав на публіці протягом останніх трьох днів, однак не 24 лютого.

Варто також звернути увагу на те, що колишній президент РФ Дмитро Медведєв виступив з гучними заявами про те, що Росія, мовляв, переможе у війні, а також почав запевняти росіян, що з метою досягнення своїх цілей Москві вкрай важливо "відсунути кордони, які загрожують (Росії – ред.), якомога далі, навіть якщо це кордони Польщі".

Заяви Медведєва підкреслюють той факт, що Кремль продовжує переслідувати свої нереалістичні максималістські цілі, навіть попри те, що він не може запропонувати російському народові жодних значущих успіхів після року дорогої війни в Україні, – пояснюють американські аналітики.

Росія розраховує на подальшу підтримку Китаю у війні проти України

Як вважають іноземні експерти, команда Володимира Путіна, цілком можливо, шукає підтримки у китайських оборонних виробників на тлі санкцій, які Захід запровадив проти російської оборонної промисловості.

Американські аналітики також звертають увагу на те, що 24 лютого офіційні Лондон та Вашингтон оголосили про нові санкції та заходи щодо заборони експорту, які вдарять по галузях, організаціях та окремих особах, які досі підтримують ВПК Росії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?