Чому насправді розвалилися The Beatles - Маккартні шокував зізнанням
Категорія
Культура
Дата публікації

Чому насправді розвалилися The Beatles - Маккартні шокував зізнанням

Чому насправді розвалилися The Beatles - Маккартні шокував зізнанням
Джерело:  online.ua

Навколо розвалу гурту The Beatles утворилося за довгі десятиріччя чимало чуток. колишній учасник Пол Маккартні у нещодавньому інтерв'ю розповів про своє бачення зіркового розпаду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на GQ.

За словами басиста бенду, головною причиною розпаду стала так звана "сімейна сварка".
Музикант зізнався, його дуже засмучувала думка фанатів про нібито пряму відповідальність за розпад. Поширена точка зору про те, як "бітли" ненавиділи один одного, несправедлива.

Маккартні назвав The Beatles поперед усе родиною, а всередині таких колективів завжди трапляються сварки й суперечки.

"Коли одні члени сім'ї хочуть робити те, а інші — це. Так що я думаю, розпад трапився після однієї з таких сварок", - пояснив він.

Водночас він не приховував, що подав до суду проти колишніх колег. Таким чином той нібито намагався захистити права на пісні, оскільки на твори претендував Аллен Клейн — бізнесмен, який займався менеджментом музикантів наприкінці 1960-х років.

Нагадаємо, для "ліверпульської четвірки" 1969-й рік став останнім. Вони розсварилися та започаткували власні сольні кар'єри.

Кожен з музикантів досяг певних висот як окрема "одиниця", однак найбільш тривалою та, ймовірно, успішною, кар'єра стала саме для Маккартні. Він досі продовжує випускати альбоми та гастролювати.

Живими зі складу The Beatles наразі залишилася половина — басист Пол Маккартні й барабанщик Рінго Стар. Гітаристи Джон Леннон та Джордж Гаррісон пішли з життя у 1980-му та 2001-му відповідно. Перший загинув від куль божевільного фаната Марка Чепмена, другий — від раку.

Як повідомляв ONLINE.UA, одна з найуспішніших у світі музичних груп The Beatles навіть через 50 років після розпаду не втрачає свою популярність. Напередодні рукописний текст популярної пісні "Hey Jude", написаний Полом Маккартні, був проданий на американському аукціоні за 910 тисяч доларів США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?