Чому поплічники путіна досі вірять у перемогу рф — академік Української академії наук Віталій Луньов
Категорія
Україна
Дата публікації

Чому поплічники путіна досі вірять у перемогу рф — академік Української академії наук Віталій Луньов

Чому поплічники путіна досі вірять у перемогу рф — академік Української академії наук Віталій Луньов
Джерело:  online.ua

Що саме змушує поплічників путіна вірити у перемогу росії у війні навіть після її стратегічної поразки обговорили у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач. 

Джерело:  ютуб-канал online.ua

За словами доктора психології Василя Мосійчука, йому вкрай важко зрозуміти, чому так багато впливових науковців та інтелектуалів досі не усвідомили, що путін уже програв війну.

Ба більше, вони навіть не замислюються про те, що також причетні до злочинів росії та будуть нести відповідальність разом з із очільником кремля.

Адвокатура путіна куплена за гроші

Академік Української академії наук Віталій Луньов звертає увагу на те, що у путіна насправді немає реальної "фанбази", адже його "прихильники" погодилися на цю роль за гроші.

Країна-агресорка звикла купувати все навколо, а не здобувати прихильність та повагу цивілізованими шляхами.

Наразі кремль використовує "газові долари" для посилення свого впливу на міжнародній арені.

У дуже багатьох, навіть в дуже чесних закордонних політиків та науковців, нічого немає в їхніх країнах, але в них є маленький шматочок газової труби росії. І саме через це рф була певною мірою вигідна Заходу час від часу, адже це була дуже гарна можливість для заробітку грошей, які ніде не фіксуються. Але ж вони не розуміли, що перверт завжди перевертає, викривлює ті домовленості, які були укладені. Там нема межі, нема відчуття міри, адже в людини (у путіна - ред) зриває дах, — пояснює Віталій Луньов.

Як вважає академік Української академії наук, адвокатура кремлівського режиму дійсно вимірює все грошима, тому путіну було напрочуд легко знайти для себе "адвокатів диявола".

Однак для самого диктатора гроші – лише засіб досягнення мети, яка ґрунтується на певних комплексах.

Чому прихильники путіна досі не зрозуміли, що росія уже програла війну

 За словами Віталія Луньова, адвокатура путіна не може зрозуміти дуже просту річ – сучасну війну виграє не найсильніший і не той, в кого є найбільше грошей.

Бо вони досі вірять, що росія не всі козирі викинула чи, може, в неї є щось таке, що вона не демонструє. Тому можна на неї працювати, очікувати якісь дивіденди і мріяти про те, що газова труба повернеться і знову з неї можна буде щось пиляти. Але вони не розуміють, що у такій війні виграє не найсильніша країна, а мужня та активна. І от в Україну вони ніколи не вбачали мужнього гравця. Знаєте, як колись мені пояснювали? Якщо йде бійка між двома людьми, і у одного з них є мета захистити своє життя. Хто переможе? Отой, у кого є оця мета. Тобто там, де імперські амбіції, там можна програти. А там, де є щирість, відданість, отака мужність і активність, там фактично програти не можна, – наголошує академік Української академії наук.

На переконання Віталія Луньова, незабаром ми все-таки побачимо, як прихильники путіна почнуть перевдягатися, перевзуватися на льоту.

Однак поки європейська, американська адвокатура кремлівського режиму поки не усвідомила, що на міжнародній арені почав змінюватися світопорядок. Деякі інтелектуали цього не збагнули.

Читайте також: Чи зможе світ покарати адвокатуру режиму путіна — Свідомі про несвідоме

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?