Чому Порошенко програв вибори - Коломойський назвав головну причину
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому Порошенко програв вибори - Коломойський назвав головну причину

Чому Порошенко програв вибори - Коломойський назвав головну причину
Джерело:  YouTube

Український олігарх Ігор Коломойський вважає, що чинний президент Петро Порошенко програв президентські вибори в Україні, тому що у нього не було телеканалу "1+1", передає ONLINE.UA з посиланням на "Bihus.info".

"Порошенко хотів забрати собі 1+1, але він програв вибори, бо у нього не було "1+1". Йому всі говорили з його оточення Кононенко, Луценко, а як ти збираєшся на вибори, якщо твій електорат плюси дивиться?", - заявив олігарх.

Окрім того, Коломойський уже анонсував позов до Петра Порошенка, як тільки він перестане бути президентом.

"Я точно знаю, що в Англії проти нього готується позов, притензії появилися від Суркіса", - заявив він.

За словами бізнесмена, чинний український глава хотів викупити 50% прав на телеканал. Нібито 25% акцій телеканалу Порошенко хотів викупити у Ігоря Суркіса, а потім домовитися із ним про купівлю ще 25%. Олігарх каже, що сума угоди Порошенка з Суркісом мала скласти близько 240-250 мільйонів.

Коломойський наголосив, що миритися з президентом Порошенком він не збирається, але потрібно уже "відходити від пристрастей передвиборної кампанії". Також він згадав ефір програми "Право на владу", куди без запрошення прийшов Порошенко.

Олігарх жартує, що мав би виписати Порошенку премію за рекламу.

"Коли він забіг на "1+1", то доля переглядів стала 33%, а Ткаченко каже, що треба на нього в суд подати, я йому кажу, може давай йому від продажу реклами дамо 10%, бо він таку частку зробив", - сказав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Коломойський безжалісно розкритикував ідею Зеленського. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?