Чому Путін так активно добивається перемовин з Україною — відповідь експерта
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому Путін так активно добивається перемовин з Україною — відповідь експерта

Чому Путін так активно добивається перемовин з Україною — відповідь експерта
Джерело:  online.ua

Команда російського диктатора Володимира Путіна дедалі активніше наполягає на перемовинах Україною. На переконання війського оглядача Дениса Поповича, Кремль хоче зафіксувати теперішню ситуацію на фронті, адже боїться, що армія РФ посипиться на Півдні України під натиском ЗСУ.

Джерело: "24 Канал"

Експерт пояснив, чому Путін хоче перемовин з Україною

Ні для кого не секрет, що зараз ЗСУ активно працюють над деокупацією Півдня. За словами Поповича, звільнення Херсона чи навіть потенційне просування ближче до Криму посилює переговорні позиції офіційного Києва.

Кремль ж намагається хоч якось провести переговори, щоб зафіксувати ситуацію. Так вони зможуть продати внутрішньому споживачу так звані досягнення від розв'язаної війни. Якщо ж вони почнуть поступово втрачати Південь, то це буде для них жорстким ударом. Втрата Півдня або принаймні правого берега Херсонщини буде для них серйозною психологічною поразкою. Для росіян життєво необхідно зберегти за собою Херсон, – пояснює військовий оглядач.

Попович зізнається, що досі не зміг зрозуміти, навіщо російські солдати стягнули таку величезну кількість військ на правий берег Херсонської області. Ширилися чутки,що росіяни навіть планують йти в наступ. Однак така концентрація угруповання зіграла з ними злий жарт.

Логістика окупантів в цьому регіоні базується на 3 мостах, які постійно перебувають під вогневим контролем ЗСУ і вже серйозно пошкоджені. Як загарбники будуть перевозити боєприпаси, враховуючи, що використовують вони їх дуже багато – цікаве питання, - зазначає Попович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?