Чому росіяни досі не розкрили брехню путіна про превентивну війну — Свідомі про несвідоме
Категорія
Україна
Дата публікації

Чому росіяни досі не розкрили брехню путіна про превентивну війну — Свідомі про несвідоме

Чому росіяни досі не розкрили брехню путіна про превентивну війну — Свідомі про несвідоме
Джерело:  online.ua

Яким чином диктатору путіну вдається так довго дурити свій народ, та чому самі росіяни досі не змогли зрозуміти абсурдність брехні про превентивну війну обговорили   у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач. 

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Доктор психології Василь Мосійчук нагадав, що головною брехнею путіна, яка підштовхнула росіян до повномасштабного вторгнення в Україну, були неодноразові заяви диктатора про "превентивний" удар та "превентивну" війну.

Це був привід, однак не причина. Причин для війни у такому масштабі не було взагалі. Однак росіяни досі цього не зрозуміли.

Чому громадяни рф продовжують вірити брехні путіна

Очільник Кремля доволі довго лякав росіян тим, що Україна стане членом НАТО та у складі блоку зможе розпочати війну проти рф.

Доктор психології Василь Мосійчук звертає увагу на те, що москву чомусь не лякає, що Швеція та Фінляндії уже на порозі до членства в Альянсі.

Громадян рф ця звістка, здається, також не шокувала. Вони навіть не захотіли помітити, що путін їх увесь цей час просто дурив.

кремль брехав росіянам, що рф напала на Україну, щоб на саму росію не напала Європа, Штати чи Китай. Але зараз ситуація така, що росія є реальною ослабленою, адже втратила велику кількість військових, велику кількість техніки. Ба більше, виявилося, що в них не така вже й крута армія, як вони її показували у свої мультиках. А тепер питання до росіян: чому ж зараз, коли ви ослаблені, на вас нне нападає ні Європа, ні Штати, ні Китай? — цікавться професор нейропсихології Богдан Ткач.

За його словами, невміння росіян відрізнити правду від цинічної та відвертої брехні вказує на те, що у рф логічно ніхто не мислить — вони є повністю ірраціональними.

Будь-яке абсурдне пояснення кремля буде проковтнуте, оскільки воно ніколи не осмислюється громадянами рф.

 Як путін буде виправдовуватися після року провальної війни в Україні

 Зрозуміло, що надурити російський народ для кремля — не проблема. Однак чи змінить москва риторику на міжнародній арені після тотальної поразки в Україні.

На переконання професора Ткача, російські міфодизайнери можуть вигадати чергову абсурдну історію, щоб виправдати злочини армії рф.

Вони можуть почати брехати, що росія є жертвою, що вона вимушена від усіх захищатися й ніколи не була агресором у цій війні, — прогнозує професор нейропсихології Богдан Ткач.

Читайте також: Чи зможе світ покарати адвокатуру режиму путіна — Свідомі про несвідоме

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?