Чому посварилися принци Вільям та Гаррі - нарешті відома причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Чому посварилися принци Вільям та Гаррі - нарешті відома причина

Чому посварилися принци Вільям та Гаррі - нарешті відома причина
Джерело:  online.ua

Багатьох людей, які активно слідкують за усіма подіями, які відбуваються в королівській родині, уже давно хвилює питання, якою ж насправді була причина розладу у стосунках між британськими принцами-братами Вільямом і Гаррі. Нещодавно вдалося дізнатися, що принц Вільям застерігав молодшого брата від стосунків з американською акторкою Меган Маркл, які дуже швидко розвивалися. Про це повідомляє видання People, посилаючись на британського біографа Роберта Лейсі, передає ONLINE.UA.

"Я був здивований і навіть зворушений до сліз новими подробицями й інсайдерськими даними, які мені вдалося отримати під час вивчення цього сімейного конфлікту", - розповів Лейсі, автор книги "Битва братів: Вільям і Гаррі - дружба і ворожнеча".

У цій книзі, яку можна буде придбати вже в жовтні, названа справжня причина погіршення стосунків між Вільямом, герцогом Кембриджським, і Гаррі, герцогом Сассекським. За словами Лейслі, на відносини онуків британської королеви значно вплинули їхні дружини - Меган Маркл і Кейт Міддлтон. Також важливим стало те, що Гаррі відмовився від обов'язків старшого члена королівської сім'ї і з сім'єю поїхав жити до США.

"Виховані, щоб стати один одному найближчими, за останні півтора року вони втратили колишній зв'язок", - додав біограф.

Що важливо розуміти, вперше про свої відносини зі старшим братом принц Гаррі розповів у минулому році в документальному фільмі "Гаррі і Меган: Подорож по Африці".

"Відбувається всяке, це неминуче. Але ми залишаємося братами і завжди ними будемо", - заявив герцог Сассекський, наголосивши, що зараз він і брат вибрали різний шлях.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Кейт Міддлтон і Меган Маркл неодноразово сварилися, ба більше, між ними й досі існує ворожнеча — цікаві подробиці можна  знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?