Чому ти ще в Україні: соцмережі розвеселила ситуація зі скандальним нардепом
Категорія
Україна
Дата публікації

Чому ти ще в Україні: соцмережі розвеселила ситуація зі скандальним нардепом

Чому ти ще в Україні: соцмережі розвеселила ситуація зі скандальним нардепом
Джерело:  online.ua

У мережі активно іронізують над ситуацією, що склалася з народним депутатом, членом групи "Воля народа" Олександром Онищенком, якого підозрюють в причетності до газових махінацій, однак досі не заарештували.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Антона Ходзи.



"День: 365: ох ... але придумали, і лохів розвели, і бабло зістригли", - коментує користувач Віктор Стручков.




"Між першим і другим дном: всі, хто причетні, теж ховайтеся, ми йдемо", - іронізує над діями правоохоронних органів щодо Онищенка користувач Ольга Помнікова.



"За умови, що він "на лижі" раніше не стане", - вважає користувач Наум Приходящий.



У Національному антикорупційному бюро вже неодноразово заявляли про необхідність зняти з Онищенка депутатську недоторканність, але цього досі не сталося, а значить, скандальний депутат має можливість втекти з України.


Спеціалізований антикорупційний прокурор Назар Холодницький 16 червня заявив, що не знає, де Онищенко, оскільки правоохоронці не мають права стежити за нардепом.


"Різні є думки, ми не можемо за ним стежити. Одні кажуть, що він в Україні, інші - що він в Монако", - повідомив Холодницький. При цьому директор НАБУ Артем Ситник зазначив, що місцезнаходження нардепа відомо, однак через депутатську недоторканність правоохоронці не можуть вживати ніяких дій.


Як повідомляв ONLINE.UA,

глава НАБУ Артем Ситник заявив, що угруповання, організоване Онищенком, завдало державі збитків на загальну суму три мільярди гривень

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?