Чому у Байдена невдоволені ударами ЗСУ по Криму — дані CNN
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому у Байдена невдоволені ударами ЗСУ по Криму — дані CNN

Чому у Байдена невдоволені ударами ЗСУ по Криму — дані CNN
Джерело:  online.ua

Члени команди американського лідера Джо Байдена критикують Україну за удари по окупованому Криму, оскільки, на їхню думку, в кращому випадку це відволікання уваги, а в гіршому — марна трата ресурсів.

Джерело:  CNN  з посиланням на своїх інсайдерів

У Білому домі критикують удари ЗСУ по Криму: що сталося

На переконання одного з анонімних джерел видання, удари української армії по Криму трохи вивели владу РФ з рівноваги, однак, мовляв, "це не робить нічого вирішального".

І, мабуть, для всіх було б краще, якби вони (ЗСУ – ред.) просто зосередилися на контрнаступі, - заявив інсайдер.

Враховуючи той факт, що приблизно третина окупованого Криму наразі знаходиться в межах досяжності ракетної системи HIMARS, Україна також посилила удари по російських складах боєприпасів та інших об'єктах логістики і постачання тамтешньої інфраструктури.

На Крим чиниться все більший тиск, особливо в останні тижні. Я маю на увазі, що їх просто б'ють, - додало анонімне джерело.

Інсайдери CNN в українській владі звертають увагу на те, атаки на Крим є невід'ємною частиною контрнаступу ЗСУ, яку спрямовують на те, щоб ізолювати Крим і ускладнити для РФ підтримку її військових операцій у цьому регіоні.

Як команда Зеленського коментує удари по Криму

Що важливо розуміти, удари по окупованому росіянами Криму стають все більш регулярними.

Як зазначає український лідер Володимир Зеленський, деокупація Криму - все більш досяжна та продумана.

Крок за кроком ми робимо деокупацію Криму все більш досяжною та продуманою... Очевидно, що після звільнення Криму від окупації туди повернуться і економічні можливості, і особиста безпека для людей, і відчуття реальної свободи, якого там немає вже з 14-го року, - наголошує глава держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?