Чотири дні технологічного свята — відкриття Foxtrot Show Store у Львові
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Чотири дні технологічного свята — відкриття Foxtrot Show Store у Львові

Чотири дні технологічного свята — відкриття Foxtrot Show Store у Львові
Джерело:  online.ua

Foxtrot Show Store — супермаркет надсучасної електроніки та смартгаджетів, в якому майбутнє здається ближчим настільки, що можна до нього доторкнутись! Перший магазин, відкритий у Києві на початку жовтня, змінив уяву про традиційні точки продажу побутової техніки. А вже наприкінці листопада відбудеться фантастичне відкриття у Львові! Новий «Фокстрот» запрошує у гості!
Святкова презентація Foxtrot Show Store стане повноцінним фестивалем технологій та електроніки. Чотири дні — з 24 до 27 листопада — «Фокстрот» запрошує гостей відвідати магазин в ТРЦ Victoria Gardens на вулиці Кульпарківській, 226-а та долучитись до святкування. Відвідувачі зможуть не тільки побачити найсвіжіші новинки, а й особисто протестувати будь-яку техніку.
Що очікує гостей свята в дні відкриття?
Оновлені магазини мережі «Фокстрот» можна справедливо називати порталами в технологічне майбутнє. Щоб туди потрапити, не потрібно винаходити машину часу, достатньо лише зайти до Foxtrot Show Store. На знайомство з покупцями чекають сотні товарів — розумні девайси та інноваційні продукти, які досі не були представлені в Україні для широкого кола покупців. Величезна площа магазину та унікальний дизайн інтер’єру вражають відвідувачів.
Під час відкриття Foxtrot Show Store гостей очікують різні розваги, шоу. Кожен львів’янин зможе «продегустувати» новітні технології на власний смак та повністю змінити уявлення про побутову техніку. Тест-драйви гіроскутерів та міні-байків, можливість покерувати інтерактивним роботом або запустити дрон — мінімальний перелік того, що буде запропоновано гостям, які прийдуть розділити свято разом з «Фокстрот».



Протягом трьох днів будуть відбуватись демонстрації, презентації сучасної електронної техніки — роботів-пилососів, автоматичних мийників вікон та інших девайсів, які роблять життя легшим вже сьогодні. Також очікуються майстер-класи від виробників.

«Фокстрот» роздає подарунки!
Що за свято без подарунків? Звичайно, на відкритті будуть розіграні і вручені круті призи! Варто встигнути потрапити до списку щасливців! Перші покупці отримають неймовірні заохочення:

  • 100 перших покупців, що здійснять покупку на суму від 3500 гривень, гарантовано виграють смартфони Lenovo A Plus;

  • серед покупців, які здійснять покупку на суму від 2000 гривень, будуть розіграні смартфони та телевізор Samsung, фітнес-браслети Xiaomi, робот-мийник вікон Hobot, гіроборд Bravis, квадрокоптер Cheerson та інші призи.

Окрім розіграшів, подарунків, шоу, тест-драйвів, відвідувачів очікують суперціни. З першого дня в Foxtrot Show Store будуть запропоновані знижки й акції. Покупці матимуть можливість придбати будь-який гаджет, який буде представлений в магазині під час демонстрацій або майстер-класів. Для відвідувачів будуть створені найкрутіші умови для придбання новітніх електронних товарів. На сайті інтернет-магазину  foxtrot.com.ua  можна заповнити анкету, щоб взяти участь у розіграші смартфону Lenovo A Plus, який відбудеться 27 листопада о 18:00. Необхідно вказати своє ім’я, прізвище, номер телефону та електронну адресу.
Незабутнє враження справить не лише інтер'єр нового магазину, а й співробітники. Вони переміщаються на гіробордах і обслуговують клієнтів за допомогою планшетів. Foxtrot Show Store оформлений в екологічному стилі з використанням натуральних матеріалів. Поєднання модернових гаджетів та природних компонентів створює нетривіальну атмосферу.




Foxtrot Show Store — це можливість побачити, як будуть виглядати магазини побутової техніки в найближчому майбутньому, наскільки привабливими, зручними і комфортними вони будуть для покупців, які товари будуть пропонувати. Мережа «Фокстрот» створила всі умови для подорожі у майбутнє!
Знайомтесь з віртуальною реальністю та інноваційними технологіями, що випереджають час! Не пропустіть відкриття!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?