Чуркін в морзі перевернувся: Янукович насмішив мережу виступом у Москві
Категорія
Події
Дата публікації

Чуркін в морзі перевернувся: Янукович насмішив мережу виступом у Москві

Чуркін в морзі перевернувся: Янукович насмішив мережу виступом у Москві
Джерело:  news.liga.net

Побіжний екс-президент України Віктор Янукович розповів, що не просив президента Росії Володимира Путіна ввести війська в Україну.
Про це він заявив на прес-конференції в Москві, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  liga.net.

"Я не просив вводити війська в Україну. Це не так. Влада намагається зараз мене звинуватити", - заявив він.


Варто зазначити, що документ з  проханням Януковича до Путіна ввести російські війська в Україну 3 березня 2014 року на засіданні Ради безпеки ООН зачитав нещодавно померлий представник Росії Віталій Чуркін.


"Звертаюся до Президента Росії В.В. Путіна з проханням використовувати Збройні сили Російської Федерації для відновлення законності, миру, правопорядку, стабільності і захисту населення України", — йдеться в документі, на якому стоїть підпис Януковича, справжність котрого була завірена Віталієм Чуркіним, що його продемонстрував.
У свою чергу, в соцмережах посміялися над словами Януковича.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі були опубліковані документи зі зверненням Януковича до Путіна із проханням ввести війська в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?