Чутки про можливу смерть Кім Чен Ина - з'явилася перша реакція Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Чутки про можливу смерть Кім Чен Ина - з'явилася перша реакція Трампа

Чутки про можливу смерть Кім Чен Ина - з'явилася перша реакція Трампа
Джерело:  online.ua

Міжнародна спільнота продовжує активно обговорювати одну із найрезонансніших новин останніх днів - з'явилася інформація про те, що влада Північної Кореї готується до можливої смерті чинного лідера країни Кім Чен Ина. Світові медіа запевняють, що його замінить молодша сестра Кім Е Чжон, яка, за неофіційними даними, є "сірою кардиналкою" та безпосередньо впливає на рішення, які ухвалює Кім. На ці чутки вже відреагував очільник Білого дому Дональд Трамп - він запевняє, що інформація про погіршення стану здоров’я лідера КНДР Кім Чен Ина не відповідає дійсності. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Президент США припускає, що медіа, які поширили подібні дані, могли використовувати застарілу інформацію.

"Я думаю, що повідомлення про стан Кім Чен Ина – недостовірні. Повідомлення, що з’явилися в мережі, – недостовірні. Я отримав дані про те, що ці відомості – недостовірні", - каже очільник Білого дому.

Окрім того, американський лідер у своєму стилі зазначив, що у нього чудові відносини з КНДР, зокрема з Кім Чен Ином.

"Думаю, це брехливі повідомлення, випущені CNN", – наголосив Дональд Трамп.

Варто зазначити, що нещодавно з офіційною заявою з цього приводу виступали й представники Пентагону.

"Я припускаю, що Кім Чен Ин досі має повний контроль над корейською атомною зброєю та корейськими військовими силами", — заявив генерал Джон Хайтен та підкреслив, що жодних причин розглядати інші сценарії наразі немає.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, 22 квітня американський лідер Дональд Трамп наказав ВМС США знищувати будь-які іранські катери, які створюють перешкоди американським суднам - Іран із відповіддю не забарився, заявивши, що США можуть починати готуватися до атаки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?