Coldplay терміново скасували довгоочікуваний концертний тур
Категорія
Культура
Дата публікації

Coldplay терміново скасували довгоочікуваний концертний тур

Coldplay терміново скасували довгоочікуваний концертний тур
Джерело:  online.ua

Британський гурт Coldplay вирішив не проводити концертний тур з нагоди випуску нового альбому Everyday Life. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

За словами фронтмена колективу Кріса Мартіна, музиканти занепокоєні у зв'язку зі станом навколишнього середовища. На екологічну ситуацію деструктивно впливають також їхні концерти.

Вокаліст пояснив, що Coldplay необхідні два роки для розробки нового підходу для виступів. Зокрема, нові шоу повинні стати більш "дружніми" з екологічної точки зору.

"Ми мріємо про шоу без одноразового пластику та з використанням сонячних батарей", - пояснив Мартін.

Головна мета гурту наразі - організувати концерти з максимальним скороченням шкідливих викидів вуглецю.

Нагадаємо, альбом Everyday Life світ отримає 22 листопада. Планується, що музиканти презентують нові пісні в Йорданії, а потім - у Музеї природознавства у Лондоні. Весь прибуток спрямують у благодійні фонди та організації, які захищають природу.

Як повідомляв ONLINE.UA, у листопаді у Нідерландах провели церемонію нагородження авторів найкращих світлин природи 2019 року. Традиційний конкурс має назву Nature Photographer of The Year.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?