Comic Con Ukraine 2019: коли та де відбудеться найочікуваніша подія осені
Категорія
Культура
Дата публікації

Comic Con Ukraine 2019: коли та де відбудеться найочікуваніша подія осені

Comic Con Ukraine 2019: коли та де відбудеться найочікуваніша подія осені
Джерело:  online.ua

21–22 вересня у Києві на території Арт-заводу Платформа вдруге відбудеться міжнародний конвент сучасної поп-культури ComicConUkraine 2019. Це довгоочікувана подія, яку просто не можна пропустити, повідомляє ONLINE.UA.

Варто зазначити, що в 2018 році фестиваль відвідало понад 20 тисяч фанатів, серед яких поціновувачі коміксів, анімації, кінематографу, відеоігор та літератури. Цьогоріч фестиваль очікує ще більше гостей, зіркових селебріті та учасників з усього світу.

На Comic Con Ukraine 2019 завітають справді легендарні гості. Джон Ромеро, батько комп’ютерних шутерів, Денні Трехо, найвідоміший кінолиходій, та Крістофер Ллойд, видатний мандрівник у часі. Усе найцікавіше зі свого життя гості фесту розповідатимуть протягом виступів на головній сцені, де гості зможуть не тільки подивитися та послухати, але й задати свої питання.

“Ми започаткували нову традицію тематичних конвентів в Україні, отже нам її і розвивати. У 2019 році на вас чекатиме ще більше щирих емоцій, безмежних розваг та теплого спілкування з тисячами однодумців! Окрім цього збільшиться територія фестивалю 2018 рік — 20 000 кв.м. 2019 рік — 30 000 кв.м.” — розповідають організатори фестивалю.

10 причин чому ComicConUkraine 2019 пропустити не можна:

1. Cosplay– та CoverDance–шоу на головній сцені, доречі призовий фонд для косплеєрів та танцювальних команд — 100 000 грн. Перший в Україні відбір на WorldCosplaySummit, що проходитиме в Японії та єдиний в Україні конкурс Dog–Cosplay.

2. Виступи «зіркових» гостей та автограф–сесії. Саме тут ви зустрінетесь з Денні Трехота Джоном Ромеро, чий візит буде проходити завдяки компанії Acer, та іншими зірками поп–культури. Нагадаємо, що в минулому році хедлайнерами цієї зони були: Джон Ріс–Девіс, Брайан Декарт та АмеліяРоуз Блер (в цьому обертів буде ще більше).

3. Офіційні стенди від компаній кінопрокату, ігрових розробників та тематичні фото стенди.

4. Величезна зона настільних ігор та зона живих рольових ігор — LARP.

5. Найбільший гік–маркет країни, спеціальні презентації видавців коміксів та зустрічі з такими художниками як БрюноДюамель (Франція) — автор графічної адаптації роману О. де Бальзака «Батько Горіо» та Джон JagoDibujaГерра (Колумбія) — серія стрипівLivingwithHipstergirlandGamergirl.

6. Виступи музичних гуртів: MagicSword (США) — відомі саундтреками до гри HotlineMiami 2: WrongNumber — творці треку до трейлеру Thor: Ragnarok та ще гурти VioletRaymoor, Timecop1983, ZWYNTAR, Orionix, NikaLenina.

7. Ігрові турніри

8. Квести

9. Крутий подарунок для фанатів "Зоряних Війн" — повнорозмірний 12-метровий винищувач T–65 X–Wing з Німеччини.

10. Фудкорти, бари та зони відпочинку на улюбленій локації Києва.

Арт-завод "Платформа", з 12:00 21 вересня до 22:00 22 вересня, квитки від 350 грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?