Cором вам: Польща несподівано підтримала Україну на тлі скандалу
Категорія
Світ
Дата публікації

Cором вам: Польща несподівано підтримала Україну на тлі скандалу

Cором вам: Польща несподівано підтримала Україну на тлі скандалу
Джерело:  online.ua

Американська компанія Apple стала об'єктом жорсткої критики через рішення визнати Крим російським регіоном для користувачів з РФ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.

Зокрема, відреагував заступник голови МЗС Польщі Марчін Пшедач. За його словами, рішення корпорації викликають розчарування. Дипломат поділився твітом міністра закордонних справ України Вадима Пристайко.

"Я приєднуюсь до України, мене розчарували дії Apple, яка назвала Крим російською територією. Дозвольте нагадати вам один очевидний факт: так не є. Сором вам, Apple", - підкреслив Пшедач.

Нагадаємо, у російському уряді розповіли нібито про визнання російським окупованого Криму сервісами "Еппл". Цьому передували довгі переговори та нагадування про кримінальну відповідальність за невизнання на території РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівник українського МЗС Вадим Пристайко критично відреагував на цю провокацію з боку компанії. Він звернувся до Apple через соціальні мережі. Дипломат спробував пояснити, на що схожі рішення корпорації для української сторони.

Цікаво, що наразі Україна не має офіційного представництва "Еппл" на своїй території.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?