Данилко обурив соцмережі словами про проспект Януковича
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Данилко обурив соцмережі словами про проспект Януковича

Данилко обурив соцмережі словами про проспект Януковича
Джерело:  Гордон

Український артист і тренер вокального шоу "Х-фактор-7" Андрій Данилко(сценічний образ - Вєрка Сердючка) висловився з приводу перейменування вулиць.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gordonua.com.
Данилко дав інтерв'ю українському виданню, де на питання журналіста, чи змирився він з тим, що в Україні змінили назви деяких міст і вулиць, Андрій заявив:
"Ні, я і зараз обурююся. Не розумію, навіщо? Крім незручності, це нічого не дає. Нещодавно шукав одну вулицю і не міг знайти. У чомусь вони, напевно, мають рацію. Раніше називали вулиці іменами людей, які могли бути злочинцями. Але ви по-іншому робіть! Якщо спірний персонаж, навіщо називати його прізвищем? Поверніть історичні назви.
Читайте також: В Одесі через перейменування вулиць билися з поліцією: з'явилися фото і відео
Вулиця Богдана Хмельницького називалася Фундуклеївською, ось і нехай буде такою. Або придумайте нейтральні назви, які визначають місцезнаходження. Наприклад, Тіниста, Спортивна... При зміні режиму знову все поміняють. Приберуть проспект Бандери і поставлять Януковича, а потім ще когось...", - сказав він.
У мережі обурюються від слів Данилка про проспект Януковича:
Никуся-Перемога: Ось такі вони поцріоти!



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше автор і композитор Андрій Данилко (Вєрка Сердючка), який є одним з членів журі вокального шоу "X-фактор", сварив одну з учасниць за матюки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?