Данілов порадив нардепам від ОПЗЖ "тихо піти з Ради і не чекати на народний трибунал"
Категорія
Україна
Дата публікації

Данілов порадив нардепам від ОПЗЖ "тихо піти з Ради і не чекати на народний трибунал"

Данілов порадив нардепам від ОПЗЖ "тихо піти з Ради і не чекати на народний трибунал"
Джерело:  online.ua

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що народні депутати від ОПЗЖ мають піти з Верховної Ради, не чекаючи «народного трибуналу».

Джерело: ефір телемарафону

Данілов порадив ОПЗЖ йти з Ради

Данілов прокоментував рішення ОПЗЖ створити в парламенті депутатську групу та змінити назву на «Платформу за життя та мир».

Партія, яка привела війну в нашу країну... всі вісім років її члени казали, що "ми брати, любов-дружба-жвачка, Москва — це наше все", — вони зараз перейменувалися в іншу якусь інституцію. І ці покидьки вважають, що мають перебувати в нашій Верховній Раді.

Вони повинні тихо-спокійно піти звідти. Вони не повинні чекати на народний трибунал. Вони не розуміють, що хлопці на передовій їм цього не пробачать... Цим людям, які на всіх наших телеканалах закликали сюди Путіна... Коли всі ці бойки, шуфричі та інша мерзота казали: ні, ну з Путіним треба дружити, Путін добрий, це наш сусід, Путін нам дасть дешевий газ… Їм треба дуже швидко піти з Верховної Ради, бо, коли наші війська повернуться з фронту, вони їх звідти винесуть вперед ногами, і не факт, що живими.

На питання ведучої, чи існує законодавчий механізм для виключення депутатської групи колишньої ОПЗЖ з парламенту, Данілов відповів, що, «якщо ви чекатимете на законодавчий механізм, ви їх не дочекаєтеся».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?