Данілов повідомив про місце передислокації військ РФ з Києва та Чернігова
Категорія
Україна
Дата публікації

Данілов повідомив про місце передислокації військ РФ з Києва та Чернігова

Данілов повідомив про місце передислокації військ РФ з Києва та Чернігова
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов повідомив, що Росія проводить передислокацію на Київському та Чернігівському напрямках, частина військових з цих напрямків перекидається на схід України.

Джерело: ефір телемарафону

Війська РФ з Київського та Чернігівського напрямку перекидають на схід України

Частина тих людей, які були на Чернігівському та Київському напрямках, на сьогоднішній день передислоковуються, частина з них з'являється на Харківському напрямку і на Донецькому. Там зараз супротивник посилює свої угрупування для того, щоб мати спробу посилити тиск на наших хлопців та дівчат, які боронять нашу країну саме на території Харківської, Донецької, Луганської областей, - повідомив Данілов.

Він також зазначив, що Росія шукає найманців для війни в Україні по всьому світі.

Можу сказати, що наша розвідка чітко відслідковує, звідки йдуть ці угрупування, більше того, маємо великий обсяг інформації, хто саме входить в ці угрупування. Ми неодноразово казали, що всі, хто на сьогоднішній день прийшов на нашу землю вбивати наших громадян, будуть обов’язково покарані, - сказав секретар РНБО.

Нагадаємо, що у результаті переговорів України та РФ у Стамбулі 29 березня, голова російської делегації Володимир Мединський заявив, що російська армія кардинально скоротить наступ на Чернігівському та Київському напрямках.

США та союзники заявили, що повірять діям РФ, а не її словам.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?