Данілов закликав світ визнати Росію ядерним терористом
Категорія
Політика
Дата публікації

Данілов закликав світ визнати Росію ядерним терористом

Данілов закликав світ визнати Росію ядерним терористом
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що українська влада "спокійно ставиться" до ядерного шантажу з боку керівництва РФ.

Джерело: Данілов в ефірі  національного телемарафону

Україна спокійно ставиться до ядерних погроз РФ

Що стосується ядерного шантажу Російської Федерації, будьте впевнені, ми спокійно до цього ставимося. Вони можуть піти на що завгодно. Вони настільки фахово можуть вигадувати якісь міфи... Уже навіть дійшли до того, що нібито COVID-19 пішов з українських лабораторій, - розповів Данілов.

Данілов наголосив, що у контексті ядерної безпеки, яка наразі під загрозою через захоплення російськими військами Чорнобильської та Запорізької атомних електростанцій, то міжнародна спільнота має визнати Росію державою, яка займається ядерним тероризмом.

Він також закликав міжнародну спільноту надати посилену допомогу та підтримку з боку інших держав для протистояння російській військовій агресії.

Нагадаємо, раніше ГУР повідомило, що Путін віддав наказ про підготовку теракту на ЧАЕС, яка була захоплена російськими військами 24 лютого.

Запорізька АЕС наразі перебуває під контролем російських військових з 4 березня.

Також 6 та 10 березня РФ бомбардувала дослідницьку ядерну установку у Харкові.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?