Дантес вразив фанатів новим хітом "Более или менее" - відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дантес вразив фанатів новим хітом "Более или менее" - відео

Дантес вразив фанатів новим хітом "Более или менее" - відео
Джерело:  online.ua

Нещодавно український співак Володимир Дантес здивував фанатів прешим сольним треком "Теперь Тебе 30". Однак талановитий артист не збирається зупинятися на досягнутому й сьогодні, 5 лютого, презентував свою другу роботу "Более или менее", передає ONLINE.UA.

Варто звернути увагу на те, що авторкою пісні вдруге стала юна українська співачка та учасниця Нацвідбору Євробачення 2020 Jerry Heil. Над відеороботою, яка була знята одним дублем, працював український кліпмейкер Леонід Колосовський. У ролику розлючені дівчата обливають водою, вином, жбурляють у нього квітами, їжею та навіть брудом, демонструючи свої образи. Однак Дантес демонструє, що чоловіки у стосунках теж мають повне право на емоційність і переживання нарівні з дівчатами.

"У нашому патріархальному суспільстві у чоловікові виховують і схвалюють лише маскулінні риси. Він повинен бути сильним, все терпіти, хоча нам теж хочеться іноді поплакати, бути слабкими, проявляти такі почуття, як любов, співчуття, ніжність. Чоловіки дійсно мають право бути такими, якими хочуть, а не заганяти себе в рамки гендерних стереотипів", - прокоментував нову роботу Дантес.

Варто зазначити, що дружина артиста та солістка попгурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва публічно підтримала творчість свого чоловіка. На особистій сторінці в інстаграмі вона опублікувала фрагмент відео і чуттєво привітала коханого з прем'єрою: "Друга пісня Дантеса. І не через 10 років, а через 4 місяці! Люблю і пишаюся!"

DANTES – Более или менее: дивіться відео онлайн

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний український гурт KAZKA після презентації синглу "Палала" вирішив вразити мережу ще одним хітом під назвою "Твоєї крові" з майбутнього альбому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?