Давайте стріляйте - Путіну безстрашно кинули виклик в прямому ефірі
Категорія
Світ
Дата публікації

Давайте стріляйте - Путіну безстрашно кинули виклик в прямому ефірі

Давайте стріляйте - Путіну безстрашно кинули виклик в прямому ефірі
Джерело:  online.ua

Нещодавно редакції видання Jam News стало відомо про те, що за наказом лідера Чечні росіяни готували вбивство грузинського ведучого Георгія Габунії, який став відомий після публічної лайки на адресу очільника Кремля Володимира Путіна в прямому ефірі. Тоді повідомлялося, що викрити підготовку вбивства змогли українські спецслужби — саме вони допомогли врятувати життя журналісту. Однак відчайдушний грузинський телеведучий не звик мовчати - Габунія знову повторив своє безстрашне звернення до Глави РФ під час прямого включення. Журналіст наголосив, що смерті не боїться та підтвердив, що за попередні слова на нього готували замах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Грузія-онлайн".

Варто звернути увагу на те, що усвоїй програмі Post Factum Габунія знову використовував щодо лідера РФ нецензурну лайку і заявив, що "від усього серця" бажає Путіну смерті, "щоб весь світ хоч трохи видихнув".

"Володю, дорогий ти мій, Вовочко, я ось тут подумав... і я не стану, знаєш, оскверняти твоєї могили. Ну я, правда, обіцяв... Але я не буду цього робити. Ти навіть грузинського л**** не гідний", - сміливо заявив ведучий.

Окрім того, Габунія наголосив, що "не ставить знаку рівності" між Володимиром Путіним та російською нацією.

"Я поважаю російських людей, люблю їхню культуру. Відданий песик президента Росії Рамзан Кадиров також не символізує Чечню", – розповів журналіст.

Георгій Габунія стверджує, що громадянина РФ, якого затримали у справі про підготовку його вбивства, замовив саме Рамзан Кадиров. Журналіст також додав, що кулі не боїться.

"Давайте стріляйте, якщо зможете прицілитися", – кинув виклик Путіну журналіст.

Ведучий зазначив, що він перебуває на полі бою, а його зброя – слово, а також наголосив, що і Путін "не жалів зброї для Грузії" і "хіба що не скинув атомної бомби".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Зеленський зізнався,  що вважає переговори з очільником Кремля Володимиром Путіним є дуже заплутаною і складною роботою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?