ДБР оголосило підозру екснардепу Пашинському: що загрожує порушнику
Категорія
Політика
Дата публікації

ДБР оголосило підозру екснардепу Пашинському: що загрожує порушнику

ДБР оголосило підозру екснардепу Пашинському: що загрожує порушнику
Джерело:  online.ua

Державне бюро розслідувань проінформувало екснардепа Сергія Пашинського про підозру у справі зі стріляниною 31 грудня 2016 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу правоохоронної установи.

За офіційними даними, екснардепу загрожує арешт на час розслідування.

ДБР наразі відзначило, що потенційному порушнику загрожує покарання від 5 до 8 років ув'язнення. Відомство не вказало прямо ім'я народного депутата, проте українська історія знає лише одну сособу, яка влаштувала стрілянину за відповідних обставин.

Нагадаємо, Пашинський у новорічну ніч під час конфлікту вистрелив у ногу громадянина з особистої зброї, завдавши тому тяжке поранення.

Сам колишній обранець народу відреагував на оголошення від бюро у Facebook. Він обрав тактику експрезидента Петра Порошенка. Стверджує, що йому хоче помститися Андрій Портнов - один з наближених Віктора Януковича.

Як повідомляв ONLINE.UA, Порошенко нещодавно не з'явився у представництві ДБР для проходження допиту. Слідчі дії були заплановані на ранок у четвер, 3 жовтня. Експрезидента викликали у якості свідка. Справа стосується незаконного перетину кордону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?