У ДБР пояснили ситуацію з підозрою для Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

У ДБР пояснили ситуацію з підозрою для Порошенка

У ДБР пояснили ситуацію з підозрою для Порошенка

Державне бюро розслідувань не веде розробки проєкту підозри експрезидентові України Петру Порошенку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами директора установи Романа Труби, правоохоронці наразі з'ясовують, чи є злочини у діях окремих топ-посадовців.

"Можу відповісти за дії слідчих ДБР. Станом на сьогодні у нас немає проєкту підозри експрезиденту Петру Порошенку", - підкреслив Труба.

Він додав, що чутки про підготовку підозри для Порошенка у Генеральній прокуратурі не можуть його стосуватися, бо це зовсім інша структура. Відзначається загальна відкритість процесу формування підозри та можливість суспільства дізнатися про це.

Нагадаємо, Петро Порошенко неодноразово ігнорував допити у будівлі ДБР, куда його кликали стосовно різних кримінальних справ. Адвокат посилався на зайнятість чинного народного депутату.

Як повідомляв ONLINE.UA, низку українських ЗМІ оприлюднила непідтверджені відомості про розробку підозри у відношенні п'ятого президента України. Цей процес розпочався у ГПУ. Наразі невідомо, у межах якого провадження готується підозра. Офіційно представництво відомства не виступало з оголошеннями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?