Де безкоштовно пройти тест на коронавірус - адреси лікарень в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Де безкоштовно пройти тест на коронавірус - адреси лікарень в Києві

Де безкоштовно пройти тест на коронавірус - адреси лікарень в Києві
Джерело:  online.ua

Тест на коронавірус можна пройти в семи лікарнях Києва безкоштовно. Але роблять їх не кожному бажаючому, а тільки тим, хто мав близький контакт з людиною, у якої медики підтвердили захворювання СOVID-19, і у кого є клінічні симптоми захворювання. Список лікарень з адресами, де можна безкоштовно пройти тест на коронавірус, повідомила пресслужба КМДА, передає ONLINE.UA.

Якщо є медичні показання, то безкоштовно пройти тест на коронавірус можна в наступних медустановах:

  • Олександрівська клінічна лікарня, вулиця Шовковична, 39/1;

  • Київська міська клінічна лікарня № 4, вулиця Солом'янська, 17;

  • Київська міська клінічна лікарня № 9, вулиця Ризька, 1;

  • Київська міська дитяча клінічна лікарня № 1, вулиця Богатирська, 30;

  • Київська міська дитяча клінічна лікарня № 2, проспект Алішера Навої, 3;

  • Київська міська дитяча клінічна інфекційна лікарня, вулиця Дегтярівська, 23;

  • Київський міський центр репродуктивної та перинатальної медицини, проспект Героїв Сталінграда, 16.

"Вкотре підкреслюю: при перших проявах симптомів коронавіруса - залишайтеся вдома! Зв'яжіться зі своїм сімейним лікарем по телефону, тримайте з ним зв'язок і виконуйте рекомендації! У разі погіршення самопочуття - викликайте швидку. Закликаю: не їдьте при першому нездужанні до вищезазначених лікарень! цим ви піддаєте себе і своїх рідних на небезпеку і заважаєте роботі медиків, які рятують життя", - закликав киян перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Нагадаємо, в Україні на ранок 2 квітня було підтверджено 804 випадки зараження на коронавірус. Всього з початку епідемії в країні померли 20 осіб від коронавірусної інфекції, 13 пацієнтів уже одужали. У Києві підтверджено 160 випадків зараження коронавірусом, в Київській області - 64 людини захворіли СOVID-19.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що медики підрахували, скільки коштує лікування коронавіруса в Україні. За їх розрахунками, на кожного пацієнта піде близько 5-10 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?