"Де дорога?": посол Канади застряг в багнюці у Черкаській області
Категорія
Україна
Дата публікації

"Де дорога?": посол Канади застряг в багнюці у Черкаській області

"Де дорога?": посол Канади застряг в багнюці у Черкаській області
Джерело:  online.ua

Автомобіль посла Канади в Україні Романа Ващука застряг в багнюці в Чигиринському районі Черкаської області, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter дипломата.

"Черкаська область відома своїм багатим чорноземом. У поєднанні з глиною і сльотою від дощу це може стати проблемою для недосвідчених водіїв на грунтових дорогах (тобто для мене). Спасибі Руслану з села Буда, який виштовхнув і вивів нас з нашої колії", - написав посол.

Окрім того, Ващук також опублікував фото, зроблене під час поїздки. На зупинці громадського транспорту хтось написав "Де дорога?".

"Філософське і практичне питання, особливо гостре в Черкаській області: "Де дорога?", - написав посол.

Нагадаємо, що раніше у Миколаєві нарешті закінчився ямковий ремонт дорожнього покриття. Однак знайшовся хвостатий "ревізор", який вирішив перевірити якість роботи — рудий кіт справив нужду в свіжоукладений асфальт. Інцидент стався на перетині вулиць Великої Морської і Громадянської - дивіться епічне відео тут.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Кабміні обіцяють відбудувати українські дороги за п’ять років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?