Деканоїдзе на посаді змінює той, кого вона розкритикувала
Категорія
Політика
Дата публікації

Деканоїдзе на посаді змінює той, кого вона розкритикувала

Деканоїдзе на посаді змінює той, кого вона розкритикувала
Джерело:  online.ua

Після відставки Хатіі Деканоїдзе з поста керівника Національної поліції України відомство очолить її перший заступник Вадим Троян.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова.
"Я поважаю рішення Хатії почати новий етап свого життя і бажаю їй успіхів! Вдячний Хатії за спільну роботу і випробування, які ми пройшли разом! Виконувати обов'язки глави поліції буде Вадим Троян", - написав міністр.
Примітно, що на брифінгу стосовно своєї відставки Деканоїдзе заявила, що не бачить Трояна новим главою Національної поліції і вважає за доцільне провести відкритий конкурс на цю посаду.
"Вибирати нових кандидатів - це не моя прерогатива, але я не бачу, що Вадим Троян - це політично незалежна людина. Я особисто як Хатія Деканоїдзе НЕ бачу його (Вадима Трояна - ONLINE.UA) новим головою, - сказала Деканоїдзе в ході брифінгу. - Я вважаю за необхідне в найкоротші терміни провести відкритий і прозорий конкурс нового голови Нацполіції України".
Як повідомляв ONLINE.UA, також в ході брифінгу Хатія Деканоїдзе зізналася, що на посаді начальника Нацполіції їй не вдалося викорінити корупцію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?