Деканоїдзе озвучила невтішні дані про злочинність: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Деканоїдзе озвучила невтішні дані про злочинність: з'явилося відео

Деканоїдзе озвучила невтішні дані про злочинність: з'явилося відео

Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що протягом першого кварталу в поліції Києва зареєстровано 30 тисяч 851 заява та повідомлення про вчинення правопорушень, що на 45% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіціі в Києві.


"Аналізуючи ситуацію, можу сказати, що є ряд проблемних моментів, на які необхідно звернути особливу увагу. Турбує збільшення кількості деяких видів злочинів: розбої, грабежі, крадіжки з автомобілів та угони транспортних засобів. Тому ми повинні виробити комплексний підхід для стабілізації криміногенної обстановки" , - зазначила Деканоїдзе.
Начальник київських поліцейських Андрій Крищенко розповів про тенденції зростання окремих злочинів.
"Протягом останніх трьох років дійсно констатуємо зростання деяких правопорушень. Ми неодноразово говорили і про причини: це і проведення антитерористичної операції, і суспільно-економічна ситуація в державі, і збільшення кількості населення в столиці, і переформатування системи. А тому, з огляду на ситуацію, постійно тримаємо руку на пульсі й приймаємо необхідні заходи для попередження і оперативного розкриття правопорушень всіх видів", - розповів він.


Раніше  Хатія Деканоїдзе заявляла, що реформа Національної поліції України може бути зведена нанівець через судові рішення про поновлення на посадах співробітників МВС, які не змогли пройти переатестацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?